• EL BATEC DEL GUGGENHEIM

El batec del Guggenheim

El batec del Guggenheim” em submergeix en una nova i emotiva odissea artística després de dos llargs anys de separació creativa a causa d’una malaltia. Amb la curiositat infatigable que em caracteritza com a fotògraf, em converteixo en un viatger amb l’anhel de reconciliar-me amb el meu passat i descobrir l’essència del present.

Amb la prosa evocadora que vaig traçant amb cada imatge, enquadro el retrobament amb un antic referent que durant dècades m’ha fascinat: el Museu Guggenheim. La ment envelleix amb la bellesa desbordant dels records que esclaten en cada pensament i s’entrellacen amb les formes i la llum que aquest edifici majestuós atrapa.

A mesura que m’acosto al museu pel pont del Nervion, l’emoció creix, i l’edifici esdevé un mural vivent que s’alça davant dels meus ulls amb la grandesa d’una obra mestra. El meu cor batega més de pressa, impacient per assolir el propòsit d’aquest viatge: reconciliar-se amb el meu passat i, alhora, acollir el present amb els braços oberts.

El moment que entro al museu és pura màgia. Els meus sentits s’embriaguen de la magnificència arquitectònica i em commou la bellesa que el seu espai transmet a la meva ànima. Tot i la massificació turística, el meu cor d’artista queda captivat, i m’entrego a un somni d’inspiració que em transporta a un món ple de possibilitats.

En aquest ambient carregat d’emocions, la decisió està presa. He de canalitzar tot allò que sento a través de la fotografia. Disposat a immortalitzar moments íntims, buscant plasmar la intensitat i l’essència de cada instant. Les textures i els contrastos prenen vida en les meves imatges, reflectint la grandesa de l’arquitectura i l’energia que sorgeix de la meva pròpia ànima.

Així, en cada fotografia, es plasma una petita part del meu ésser, un tros del meu cor que esdevé visible per a tots aquells que contemplin aquesta odissea artística que és “El batec del Guggenheim“. Les imatges parlen amb la intensitat de les emocions viscudes, i a través d’elles, aconsegueixo unir-me novament amb aquest referent tan estimat, el Museu Guggenheim, i amb la passió que mou la meva ànima de fotògraf en la seva màxima expressió.

El batec del Guggenheim” és una nova odissea artística que esdevé després de dos llargs anys de separació creativa a causa d’una malatia. Amb la curiositat infatigable d’un fotògraf, em converteixo en viatger, buscant reconciliar-me amb el passat i descobrir l’essència del present.

La majestuositat de l’edifici i la bellesa de l’art captiven el meu cor, i a través de la fotografia, canalitzo tot allò que sento, capturant moments íntims amb textures i contrastos que reflecteixen l’essència de l’arquitectura i la meva pròpia ànima.

El batec del Guggenheim” és l’expressió d’una odissea artística que m’uneix amb aquest referent estimat i plena de passió la meva ànima de fotògraf.

24

Fotografies

PROJECTES

Translate »