• TRAVEL’S NOTEBOOK

    Anys 90′

TRAVEL’S NOTEBOOK

Travel’s Notebook, el meu llibre de viatge.

Durant la dècada dels anys 90, en una època en què el turisme massiu encara no era tan prevalent, vaig tenir la sort de viatjar per diverses parts del sud-est asiàtic i altres destinacions. Aquestes experiències em van portar a ciutats exòtiques i a conèixer persones amb cultures diferents. Va ser durant aquests viatges que vaig aprofundir en la fotografia de viatge i de retrat, capturant moments especials.

Travel’s Notebook és el meu llibre de viatge personal, on comparteixo les històries i les imatges que he recopilat en aquesta apassionant aventura. Cada fotografia és un trosset de la meva passió per la descoberta, la diversitat cultural i l’art de capturar moments únics.

Et convido a obrir les pàgines d’aquest llibre virtual i acompanyar-me en aquesta experiència visual.

Travel’s Notebook: El meu llibre de viatge personal, plè de històries i imatges captivadores. Descobreix la diversitat cultural i l’art de capturar moments únics a través d’aquesta apassionant aventura fotogràfica. Obre les pàgines d’aquest llibre virtual i submergeix-te en el món de la descoberta i l’emoció dels viatges.

44

Fotografies

PROJECTES

Translate »