• FOTOGRAFIA D’AUTOR

PROJECTES

Benvinguts a la pàgina de Fotografia d’Autor de Salvador Sàez. Des de jove, he estat apassionat per la imatge i la fotografia. Vaig descobrir aquesta fascinació en un viatge al Marroc a finals dels anys 80, on vaig tenir l’oportunitat d’immersir-me en una cultura totalment diferent. Des d’aleshores, he explorat i capturat la bellesa del món a través de la meva càmera.

La meva passió per viatjar i fotografiar allò que m’agrada m’ha portat per tot el sud-est asiàtic, descobrint ciutats exòtiques i coneixent les seves persones. A través de la fotografia de viatges i retrats, he intentat capturar l’essència i les emocions dels llocs que he tingut el privilegi de visitar.

En aquesta pàgina, tindreu l’oportunitat de descobrir la meva visió personal i artística del món a través de les meves fotografies. Cada imatge representa una part de la meva passió, creativitat i amor per la fotografia.

Us convido a explorar la col·lecció de fotografies d’autor que comparteixo aquí i espero que aquestes imatges us inspirin i us transportin a altres mons. Acompañeu-me en aquest meravellós viatge visual i descobriu la bellesa captivadora de la fotografia.

Gràcies per visitar la meva pàgina i per compartir aquesta passió amb mi.

Benvinguts a la pàgina de Fotografia d’Autor de Salvador Sàez. Descobreix la bellesa captivadora del món a través de les meves fotografies, que capturen l’essència i les emocions dels llocs que he visitat. Explora aquest viatge visual i deixa’t inspirar per la meva passió i creativitat en la captura d’imatges úniques.

Gràcies per compartir aquesta passió amb mi i acompanyar-me en aquesta meravellosa aventura fotogràfica.

Translate »