• LADAKH

    El petit Tibet · 2016

LADAKH

En aquest espai, et convidem a endinsar-te en un viatge visual fascinant a través d’imatges captivadores d’un fantàstic trekking per la regió de Ladakh, coneguda com el petit Tibet. Situada al nord de l’Índia, aquesta remota regió geogràficament ocupa l’altiplà del Tibet i ofereix una oportunitat excepcional per descobrir l’Himàlaia en tot el seu esplendor.

El recorregut del trekking ens duu a través d’una varietat de paisatges impressionants. Cada pas ens revela la bellesa indomable d’aquesta terra. Descobrirem pobles tradicionals, amb les seves característiques cases de sostres plans, envoltats de camps de cultiu que cobreixen les verdes valls. Les cabres i les ovelles esquitxen els turons, afegint un toc de vida i dinamisme a aquesta posta en escena natural.

Una de les coses més fascinants de Ladakh és la possibilitat de tenir un contacte directe amb la cultura i el budisme tibetà. En aquesta regió, podrem experimentar de prop les seves tradicions, cerimònies i estils de vida únic. Els monestirs i les pregàries ens conviden a la contemplació i la pau interior.

Acompanya’ns en aquest viatge visual i deixa que Ladakh et conqueris amb la seva majestuositat i autenticitat. Descobreix la seva gent i els seus paisatges en aquesta experiència fotogràfica única.

En aquest espai, et convidem a endinsar-te en un viatge visual fascinant a través d’imatges captivadores d’un fantàstic trekking per la regió de Ladakh, coneguda com el petit Tibet.

Endinsa’t en els pobles tradicionals, les verdes valls i les postes de sol majestuoses. Connecta amb la cultura i el budisme tibetà. Acompanya’ns en aquesta experiència fotogràfica única.

33

Fotografies

PROJECTES

Translate »