• LA CITY

    Street stories

LA CITY

La City: Explorant la Vida Urbana a través de la Fotografia.

Una col·lecció en blanc i negre de fotografia urbana que segueix el criteri de “photo stories”. En aquesta sèrie, l’objectiu és capturar imatges en moments clau que mostren emocions i accions de persones en l’entorn urbà.

La gran majoria de les imatges es centren en la interacció humana en els espais públics. Tot i que les persones són els principals protagonistes, també hi ha espai per a la presència d’elements urbans amb un caràcter estètic o per a l’absència de persones mateixes. Aquesta galeria d’imatges ens convida a explorar la vida urbana des d’una perspectiva artística i captivadora.

Endinsa’t en aquesta sèrie de fotografies i descobreix els petits detalls, les històries i les emocions que es despleguen enmig de l’enrenou de la ciutat. Cada imatge és una finestra a un món efímer, capturada en un instant fugisser, però que perdura per sempre a través de la fotografia.

Acompanya’ns en aquesta aventura visual i deixa que La City et transporti a les ànimes de les ciutats i a l’essència de la vida urbana.

“La City”: Una immersió en la vida urbana capturada a través de la fotografia en blanc i negre. Aquesta col·lecció et convida a explorar els racons ocults, les històries silencioses i les emocions efímeres que es despleguen enmig de l’enrenou de la ciutat. Deixa’t endinsar en aquesta mirada artística i descobreix la bellesa inesperada de l’espai urbà a través d’aquesta sèrie fotogràfica cautivadora.

66

Fotografies

PROJECTES

Translate »