• PLEASE REMOVE YOUR SHOES

    Sud-oest asiàtic · 1999-2007

PLEASE REMOVE YOUR SHOES

Please remove your shoes és una sèrie de fotografies de retrats, imatges capturades durant els meus viatges pel sudoest asiàtic, aquesta col·lecció de retrats ens transporta a un món de diversitat cultural i espiritualitat.

En aquesta sèrie, he tingut l’oportunitat d’immortalitzar persones que he trobat en els meus viatges, majoritàriament en els temples. El títol “Please remove your shoes” fa referència a la pràctica comuna d’eliminar les sabates abans d’entrar als temples, una mostra de respecte i humilitat enfront de la divinitat.

A través d’aquests retrats, capturo les expressions úniques i les històries ocultes, cada imatge és una finestra a les mirades sinceres i les ànimes que s’amaguen darrere d’elles.

Us convido a explorar aquesta sèrie fotogràfica i a deixar-vos captivar per la bellesa i l’autenticitat d’aquestes persones. Descobriu les seves històries, els seus somnis i les seves connexions amb la seva essència a través de la fotografia.

Explora la sèrie fotogràfica Please remove your shoes on capturo retrats realitzats al sudoest asiàtic. Connecta amb la bellesa i autenticitat d’aquestes persones. Descobriu les seves històries, els seus somnis i les seves connexions amb la seva essència a través de la fotografia.

27

Fotografies

PROJECTES

Translate »