• EL SALVADOR

    Post-terratrèmols · 2001

EL SALVADOR

El Salvador, país centreamericà, ha experimentat una història complexa i desafiadora, des de la llarga i dura guerra civil que va assolar el país del 1970 al 1992, fins a l’impacte devastador de l’huracà Mitch el 1998 i els terratrèmols desoladors del 2001.

Amb l’objectiu de mostrar la situació d’El Salvador post-terratrèmols i les seves necessitats, vaig col·laborar amb les ONG Salvadorenca Cecade i la catalana Tazumal per realitzar un extens reportatge fotogràfic a través del país. Aquest projecte té com a finalitat conscienciar el màxim nombre de persones sobre les realitats socials, econòmiques i ambientals que enfronta aquest país.

En aquesta pàgina, tindreu l’oportunitat de veure una galeria fotogràfica, imatges que van formar part d’una exposició itinerant. A través de la fotografia, busquem donar veu a les històries i les vivències d’aquestes persones, així com a les seves necessitats i aspiracions. Acompanyeu-me en aquest viatge visual i descobriu la força i la resiliència d’un poble.

El Salvador, país centreamericà amb una història complexa i desafiadora. Amb les ONG Cecade i Tazumal, vaig realitzar un reportatge fotogràfic per mostrar les necessitats post-terratrèmol del 2001. Vegeu la galeria i descobriu la força d’aquest poble.

39

Fotografies

PROJECTES

Translate »