Retoc Digital Publicitari

Fotografia d’Arquitectura

Amb la fotografia d’arquitectura, cal transmetre una idea a més de descriure una volumetria. Els edificis transmeten idees i els fotògrafs hem de ser capaços de comunicar aquestes idees, hem de saber plasmar amb imatges el que ens ha volgut explicar l’arquitecte amb la seva obra.

Projecte de retoc digital per a fotografia d’arquitectura

Hem de considerar aquest projecte com un encàrrec fet des del departament de comunicació d’una productora, per exemple la sèrie documental “TOP 10 The Architecture Art”, per publicar diferents monogràfics dels seus programes en una revista, per exemple la revista d’arquitectura Dezeem Magazine.  S’encarrega, a un retocador publicitari, la producció de caràtules per a aquells articles dedicats a mostrar diferents edificis emblemàtics de l’arquitectura actual a nivell mundial.

El retocador rebrà, per part dels redactors, diferents fotografies preses per un fotògraf de reportatge durant el rodatge. La seva feina serà fer el retoc de les imatges i ser capaç de dissenyar un fil conductor entre les diferents caràtules, per la qual cosa seguirà el manual d’imatge corporatiu proporcionat pel director d’art.

Projecte final de curs de Retoc Digital Professional de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, Postgrau en fotografia publicitària i corporativa.

DHUB – Disseny Hub de Barcelona

MBM Arquitectes Josep Martorell / Oriol Bohigas / David Mackay – 2014

L’Edifici Disseny Hub Barcelona és un equipament de l’Ajuntament de Barcelona i està ubicat a  la porta d’entrada al districte de la innovació 22@. Un centre multifuncional i pluridisciplinari que actua per situar el sector emergent del disseny com un referent a Europa i al món. Aquest edifici projecta els seus volums sobre la plaça de les Glòries, una plaça en constant renovació. Els espais circumdants a l’edifici es converteixen en un lloc de connexió entre el museu i la ciutadania.

Hub Disseny de BarcelonaHub Disseny de Barcelona

Hub Disseny de BarcelonaHub Disseny de Barcelona

NMoQ – National Museum of Qatar

Ateliers Jean Nouvel – 2019

El nou NMoQ presenta un disseny innovador inspirat en una rosa del desert que creix al voltant del palau del xeix Abdullah bin Jassim Al Thani, aquest històric palau es conserva dins del cor del NMoQ. El conjunt dels dos edificis simbolitza un pont entre el passat i el present de la identitat qatariana i el seu esperit nacional.

Museum National of QatarMuseum National of Qatar

DDP – Dongdaemun Design Plaza

Zaha Mohammad Hadid & Samoo Architects & Engineers – 2014

El DDP ha estat un dels principals motius de la designació de Seül com a Capital del Disseny Mundial el 2010 amb un disseny futurista caracteritzat per potents formes corbes d’estructura orgànica. Situat a l’eix central del nucli de moda de Seül, compta amb espais per a exposicions de caràcter mundials, botigues futuristes i una gran zona recreativa. Aquestes característiques el converteixen en un espai multidisciplinari per la gent jove.

Dongdaemun Design PlazaDongdaemun Design Plaza