COMMUNITY MANAGER

SEO on page / SEM / CM

COMMUNITY MANAGER

SEO on page / SEM / CM

COMMUNITY MANAGER / SEO / SEM

SEO on page

Abans de començar un nou projecte web i si sabeu una miqueta, sabreu la importància que té el SEO i l’arquitectura de la informació abans de començar a dissenyar o redactar continguts, d’aquesta manera s’optimitza el procés amb estalvi de temps i diners.

Puc oferir-li per al seu lloc web un estudi de paraules clau, definir una arquitectura de la informació més orgànica i lògica, modificar els títols de les pàgines, adaptar els textos de cada pàgina pel seu posicionament natural, reanomenar i adaptar les imatges, reescriure les descripcions i les metaetiquetes, tot a punt per iniciar una campanya de notorietat corporativa a les xarxes socials.

SEM

Com a segon pas seria preparar una campanya de SEM para Google Adwords. El programa Adwords ens permetrà crear anuncis que apareguin a les pàgines de resultats de Google, relacionats amb les paraules clau de la vostra empresa.

Community manager

Construir, gestionar i administrar la comunitat online al voltant d’una marca en Internet, creant i mantenint relacions estables i llargues amb els seus clients, els seus fans i, en general, qualsevol usuari interessat en la marca.

Data: 2014 – 2018

Client: Diversos clients

Categoria: SEO & Social media

Eines:  Web, Adwords  i Xarxes socials